السبت، 15 يونيو 2013

طريقة عمل بيتزآ البطاطس


أكله ظريفه جداً تنفع فطار او عشا .. أو حتى مُقبلات فى اى عزومه.

المكونات:
*بطاطس متقطعه حلقات ( البطاطس عندى كانت رفيعه فقطعتها بالطول )
* جبنه موتزريلا - سوسيس 
سبانخ فريش ( طبعا مفيش فى الصيف فاستخدمت جرجير)
* جبن رومى أو قشقوان.

الطريقه :
نضع المكونات بأى ترتيب على ان تكون الموتزريلا اول طبقه علشان تلصق كل المكونات الباقيه بالبطاطس. توضع على ورق زبده حتى لا تلتصق.





نضعها فى فرن ساخن جدا على اعلى درجه.. حتى يتحمر قاع البطاطس .




وتقدم مع بيض مقلى .. 


*ملاحظه .. انا دهنت البطاطس بزيت الزيتون على الوجهين لكنها مش محتاجه كفايه دهن القاعده بزيت خفيف جدا ( باستخدام منديل ) لضمان عدم التصاقها.

وبألف هنا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق