السبت، 27 يوليو 2013

طريقة عمل الكنافه السواريه


شكلها تحفه والطعم طبعا معروف .

الطريقه :
نقطع الكنافه صغير جدااا ونقلب معاها سمن .. لكل نصف كيلو كنافه  كوب ونصف سمن.. ممكن كوب سمن فقط. ونحمرها.


بعد ما نخلص كل الكميه نضيف عليها كوب شربات ( قطر - شيره - عسل ) ونقلبها جيداااااا ثم نضعها فى قوالب الثلج ونضغط عليها جيداااااااااااااااااااااااا.


نقلبها على صينيه ونكرر باقى الكميه .




نزينها بكريم شانتيه او صوص شيكولاته .. وتقدم .


وبألف هنا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق