الثلاثاء، 21 مايو 2013

طريقة عمل الزبادو البيتى - ميلك شيك بالزبادى



صحى جداااااا واحلى وانضف من الجاهز.. وطبعا نغير الفاكهه للحصول على الطعم المُفضل . 
المكونات:
لكل كوب لبن كوب زبادى (طريقة عمل الزبادى) +نصف كوب من الفاكهه المُفضله .
انا استعملت خوخ واحيانا بعمله بالمانجه او المشمش او عصير كمبوت الأناناس او كاكاو.. ممكن نضيف سكر او عسل حسب حلاوة الفاكهه .



* يجب تقشير الفاكهه قبل اضافتها.. كل المكونات فى الخلاط ثم يُصب ويقدم.



بألف هنا وشفا. 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق