طعمها تحفه متفرقش عن الكبيبه العاديه... ولو الكبيبه بتتفتح (بتفك) منك اثناء القلى بالطريقه دى استحااااااله تفك ابداااااااااا.
المكونات:
1 كوب بقسماط مطحون .
نصف كوب ماء مُذاب فيه 3 ملاعق كبيره نشا (كورن فلاور).
البهارات حسب الذوق .. انا اضفت لها بهارات لحم + قرفه+ فلفل اسمر وطبعا ملح.
نعجن كل المقادير مع بعضها جيدا ..
*ممكن تحتاج ماء اكثر او أقل .
نبدأ نشكلها للحشو .
الحشو حسب الذوق ممكن جبنه - لحم معصج - فراخ - خضار مشكل ..
*فى هذه المرحله ممكن وضعها فى الفريزر حتى تتجمد ثم ننقلها لكيس بلاستيك.. ونقليها وهى مجمده.
نقليها فى زيت غزير ساخن على نار متوسطه لفوق المتوسط. ونصفيها على ورق مطبخ.
*اضافه عجبتنى ... عصربعض نقط ليمون داخل الكبيبه المحشيه لحم مفروم اثناء الاكل تعطيها طعم تحــــــــــــــفه.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق