الاثنين، 23 أبريل 2012

طريقة عمل سلطة البابا غنوج


سلطة البابا غنوج ... شكل آخر للباذنجان .
بيعمل فرق كبيـــــــــــــر لأى اكل يتقدم معاه..
راااااااائع مع السمك .. الطعميه .. القرنبيط او حتى فى سندوتش لوحده.

المكونات:
1/2 كيلو باذنجان رومى..1 ربطة ( حزمة) بقدونس .. 2 ملعقه كبيره طحينه.. عصير ليمون.. ملح.. كمون.. فص ثوم مهروس..1 ملعقه كبيره خل..1 ملعقه كبيره زيت 

الطريقه:
نشوى الباذنجان ... فى طريقتين إماعلى النار مباشرة ..او فى الفرن..




بعد ما يستوى الباذنجان ( يصبح طرى ) نقشره او نفتحه كما فى الصوره ونأخد لُب الباذنجانه فقط.






 ثم نضيف له باقى المكونات كلها. ونهرسه بالشوكه او نطحنه فى الكبه.


 ويقدم 

 و بألف هنا وشفا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق