سلطة البابا غنوج ... شكل آخر للباذنجان .
بيعمل فرق كبيـــــــــــــر لأى اكل يتقدم معاه..
راااااااائع مع السمك .. الطعميه .. القرنبيط او حتى فى سندوتش لوحده.
المكونات:
1/2 كيلو باذنجان رومى..1 ربطة ( حزمة) بقدونس .. 2 ملعقه كبيره طحينه.. عصير ليمون.. ملح.. كمون.. فص ثوم مهروس..1 ملعقه كبيره خل..1 ملعقه كبيره زيت
الطريقه:
نشوى الباذنجان ... فى طريقتين إماعلى النار مباشرة ..او فى الفرن..
بعد ما يستوى الباذنجان ( يصبح طرى ) نقشره او نفتحه كما فى الصوره ونأخد لُب الباذنجانه فقط.
ويقدم
و بألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق